Nutriční hodnoty (Kolozsvárské ledvinky s karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 10 378 kJ / 2 480 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,78 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 267,02 g | 
| – nasycené | 130,26 g | 
| – nenasycené | 133,56 g | 
| –– mononenasycené | 114,03 g | 
| –– polynenasycené | 19,53 g | 
| ––– omega 3 | 0,32 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 224 mg | 
| Sodík | 4,81 g | 
| Sůl | 12,00 g | 
| Sacharidy | 6,60 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6-8 ks 6-8 ks vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
| 30 dkg 30 dkg libové Kolozsvárské slaniny (Maďarsko) | Špek | 300 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 4 4 střední karotky | Mrkev čerstvá | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| masový vývar | Vývar masový | 
 
	