Nutriční hodnoty (Zeleninová rýže k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 784 kJ / 1 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,98 g |
| Tuky | 3,87 g |
| – nasycené | 1,60 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 412,30 g |
| – cukry | 28,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rýže /libovolné | Rýže bílá | 500 g |
| 2 stonky 2 stonky pokrájeného řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1/2 1/2 pokrájeného menšího pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 2 mrkve nahrubo nastrouhané | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hřebíček | Hřebíček |