Nutriční hodnoty (Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 173 kJ / 1 475 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 41,09 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,94 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g | 
| Tuky | 141,40 g | 
| – nasycené | 74,75 g | 
| – nenasycené | 55,02 g | 
| –– mononenasycené | 48,12 g | 
| –– polynenasycené | 6,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,80 g | 
| Vláknina | 0,95 g | 
| Cholesterol | 1,48 g | 
| Sodík | 880 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 9,15 g | 
| – cukry | 1,05 g | 
| ––– laktóza | 1,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4-5 4-5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 315 g | 
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g | 
| 1 PL 1 PL jakékoliv hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 ČL 1 ČL sardelové pasty | Sardelová pasta | |
| pokrájená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 PL 3 PL okapané nakládané zeleniny do bramborového salátu | ||
| 1 1 měkký jogurtový tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 2 KL 2 KL okapaných kaparů | Kapary | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | 
 
	