Nutriční hodnoty (Vývar s uzeným masem, nudlemi a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 818 kJ / 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 0,59 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,80 g |
| – cukry | 6,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks uzeného vepřového ramínka nebo kolene | Vepřová plec uzená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 rozmáčknuté stroužky česneku | Česnek čerstvý | 105 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 stonky 2 stonky zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst zavářkových nudlí | Těstoviny pšeničné | |
| pažitka (nebo libeček či petrželka) | Pažitka čerstvá |