Nutriční hodnoty (Kysané zelí zapékané s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 720 kJ / 1 606 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,55 g |
| Tuky | 64,59 g |
| – nasycené | 26,59 g |
| – nenasycené | 32,86 g |
| –– mononenasycené | 25,26 g |
| –– polynenasycené | 7,61 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 56,04 g |
| Cholesterol | 241 mg |
| Sodík | 12,30 g |
| Sůl | 30,50 g |
| Sacharidy | 96,30 g |
| – cukry | 86,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na vymaštění pekáče | Margarín |