Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tradiční francouzská polévka Vichyssoise)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 245 kJ /
1 254 kcal
Bílkoviny8,42 g
– z toho živočišné bílkoviny6,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky124,30 g
– nasycené81,80 g
– nenasycené39,05 g
–– mononenasycené35,60 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 30,94 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy24,18 g
– cukry8,98 g
––– laktóza7,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 pórky Pórek čerstvý
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1,25 l 1,25 l domácího zeleninového (nebo kuřecího) vývaru
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.