Nutriční hodnoty (Hruškovo-jablečná přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 320 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
| Tuky | 4,77 g |
| – nasycené | 1,35 g |
| – nenasycené | 2,31 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 2,05 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 41,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 160,67 g |
| – cukry | 141,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| pár pár fenyklových semínek | Fenykl semena | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská |