Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na majoránce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 007 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 47,72 g |
| – nasycené | 21,84 g |
| – nenasycené | 18,00 g |
| –– mononenasycené | 14,20 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 9,08 g |
| Cholesterol | 2,56 g |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 46,30 g |
| – cukry | 26,44 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 50 ml 50 ml brandy | Brandy | 50 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |