Rýžová omeleta

tejaja Kuchařka: tejaja

Ostatní 2 názory

Suroviny

150 g vařené rýže (může být i zbytek od oběda)
150 g šunky nebo jiné uzeniny
sůl
pepř
mletá červená paprika
3 vejce
pažitka
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Údeninu narežeme na drobné kúsky a zmiešame s ryžou, vajcami, sekanou pažitkou, ochutíme soľou, korením a paprikou. Dobre premiešame.

  2. Zmes vylejeme na zohriaty olej na panvici a omeletu upečieme z oboch strán.

  3. Omeletu podávame teplú a rozrezanú, ozdobenú zeleninou a pridáme k tomu ľubovoľný zeleninový šalát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rýžová omeleta

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Úžasné, fakt dobrý nápad, taky mi rýže nadbývá:-p:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    A já kolikrát nevím, co s rýží, která zbude..dobrý nápad, jak ji zužitkovat:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: japonska omeleta jak zužitkovat vařenou rýži vajecna ryzova omeleta rýžová omeleta se šunkou japonská omeleta s kuřecím masem japonská omeleta se zeleninou rýžové onelety sladké sladká japonská omeleta japonské omelety japonská sladká omeleta recept japonska omeleta recepty-rýžové pečivo kiwi omeleta

Zapomněl/a jsem heslo