Rýžová omeleta

tejaja Kuchařka: tejaja

Ostatní 2 názory

Suroviny

150 g vařené rýže (může být i zbytek od oběda)
150 g šunky nebo jiné uzeniny
sůl
pepř
mletá červená paprika
3 vejce
pažitka
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Údeninu narežeme na drobné kúsky a zmiešame s ryžou, vajcami, sekanou pažitkou, ochutíme soľou, korením a paprikou. Dobre premiešame.

  2. Zmes vylejeme na zohriaty olej na panvici a omeletu upečieme z oboch strán.

  3. Omeletu podávame teplú a rozrezanú, ozdobenú zeleninou a pridáme k tomu ľubovoľný zeleninový šalát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rýžová omeleta

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: japonska omeleta vajecna ryzova omeleta jak zužitkovat vařenou rýži rýžové onelety sladké sladká japonská omeleta japonské omelety japonská sladká omeleta recept japonska omeleta recepty-rýžové pečivo kiwi omeleta

Zapomněl/a jsem heslo