Nutriční hodnoty (Chutný koláček s jahodou, rebarborou a jahodovým pudingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 991 kJ / 2 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,02 g |
| Tuky | 36,59 g |
| – nasycené | 13,90 g |
| – nenasycené | 14,96 g |
| –– mononenasycené | 10,96 g |
| –– polynenasycené | 4,01 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 21,55 g |
| Cholesterol | 698 mg |
| Sodík | 518 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 470,20 g |
| – cukry | 176,30 g |
| ––– laktóza | 29,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1/2 vaničky 1/2 vaničky měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
| 2 KL 2 KL rumové tresti | Aroma rumové | |
| 2- 3 2- 3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 2 PL 2 PL vanilkového pudingu | Puding v prášku | 30 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Houska pšeničná | |
| jahodový džem na potření (není nutné) | Marmeláda jahodová | |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 200 g |
| 2 2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
| kokos na zdobení | Cukrářské zdobení | |
| šlehačka | Šlehačka 35% |