Nutriční hodnoty (Bramborovo - zelné šišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 894 kJ / 1 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,96 g |
Tuky | 88,46 g |
– nasycené | 25,88 g |
– nenasycené | 43,16 g |
–– mononenasycené | 34,80 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 757 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 9,18 g |
Sacharidy | 188,49 g |
– cukry | 31,25 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
200 g 200 g uzeného bůčku nebo slaniny | Vepřový bok uzený | 200 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
3 PL 3 PL kysané smetany nebo vykapaného jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
libeček | Libeček čerstvý | |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
škrob na obalení | Bramborový škrob | |
olej na smažení | Olej řepkový |