Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 102 kJ /
1 936 kcal
Bílkoviny172,85 g
– z toho živočišné bílkoviny163,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,69 g
Tuky111,04 g
– nasycené19,68 g
– nenasycené89,85 g
–– mononenasycené76,52 g
–– polynenasycené13,34 g
––– omega 31,46 g
Vláknina19,52 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 428 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy54,56 g
– cukry43,46 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velká cuketa Cuketa čerstvá 100 g
3 3 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 450 g
2 2 rajčata bez slupky Rajče červené čerstvé 120 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 1/2 lilku (nemusí být) Lilek čerstvý
snítka snítka čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
4 lžíce 4 lžíce extra panenského olivového oleje Olej olivový 80 ml
vývar na podlití (nebo voda) Vývar masový
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
snítka snítka čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
trochu trochu listů čerstvého mangoldu (nebo špenátu) Mangold
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.