Nutriční hodnoty (Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 102 kJ / 1 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,69 g |
| Tuky | 111,04 g |
| – nasycené | 19,68 g |
| – nenasycené | 89,85 g |
| –– mononenasycené | 76,52 g |
| –– polynenasycené | 13,34 g |
| ––– omega 3 | 1,46 g |
| Vláknina | 19,52 g |
| Cholesterol | 405 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 54,56 g |
| – cukry | 43,46 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 středně velká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 2 2 rajčata bez slupky | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 lilku (nemusí být) | Lilek čerstvý | |
| snítka snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 4 lžíce 4 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 80 ml |
| vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| snítka snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu listů čerstvého mangoldu (nebo špenátu) | Mangold | |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| parmazán | Parmezán |