Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční polévka Tatra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 160 kJ /
1 472 kcal
Bílkoviny85,48 g
– z toho živočišné bílkoviny75,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,43 g
Tuky86,33 g
– nasycené38,29 g
– nenasycené35,71 g
–– mononenasycené29,89 g
–– polynenasycené5,81 g
––– omega 31,21 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 931 mg
Sodík 850 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy79,25 g
– cukry52,25 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g půleného kapra Kapr 300 g
1 1 hlava kapra Kapr
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
50 ml 50 ml Tatra Grand Mléko kondenzované slazené 50 ml
50 ml 50 ml Tatra šlehačka Šlehačka 35% 50 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
nudlové těsto z 1/2 nudlové těsto z 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
80 g 80 g mlíčí Mlíčí kapr 80 g
30 g 30 g veky Veka 30 g
20 g 20 g smetany Smetana kravská sladká 12% 20 ml
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.