Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldovo-celozrnný knedlík

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2013 10:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 103 kJ / 2 176 kcal
Bílkoviny75,85 g
Tuky30,80 g
Vláknina48,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 809 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy374,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Voda v receptu je orientační záleží na mouce. Knedlíky se dají vařit i ve vodě, ale já kynuté vařím jedině na páře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Carisma

4. 12. 2021 17:01

Vařila jsem dnes prvně z celozrnné mouky a musím říct, VYNIKAJÍCÍ.
Děkuji za skvělý recept, ukládám do pravidelné kucharky:-*

suslajda suslajda

27. 3. 2016 11:26

spagetka:děkuji za vysvětlení byla jsem mimo net:-K

Jitka

26. 3. 2016 14:55

spagetka:děkuju za info, alespoň vím, že jsem ho nezmastila :-)). Každopádně nám chutnal :).

spagetka spagetka

26. 3. 2016 08:10

Jitka: jitko, celozrnka i špaldovka dělá normmálně jakékoli pečivo hutnějším, nebude měkčí, nadýchanější nějakým delším kynutím, je to dáno strukturou použité mouky;-);-)

Jitka

26. 3. 2016 00:50

Dnes jsem zkoušela, chuťově byl velmi dobrý, ale přišel mi dost hutný. Nemám s vařením knedlí zkušenosti, chybí mi tu informace, jak dlouho nechat tento knedlík vykynout? :-) Nechala jsem hodinu podle jiného receptu, ale nevím, jestli to pro tento typ nebylo třeba málo?

Kammila

24. 10. 2015 19:58

Děkuji za recept, byl opravdu dobrý :-) budu dělat častěji :yes:

suslajda suslajda

13. 5. 2015 19:22

malaneta:Děkuji za vyzkoušení a jsem ráda, že chtnal:-K

malaneta

13. 5. 2015 19:03

tenhle knedlík si určitě kladný bod zaslouží, hledala jsem nějakou zdravější variantu a tenhle je moc dobrý. Jako celozrnnou mouku jsem použila žitnou a i když byla hruběji namletá, výsledek dopadl dobře. Chuťově s omáčkou není cítit nějaký velký rozdíl, možná víc "saje" omáčku :):yes:

spagetka spagetka

15. 2. 2013 11:00

Hani, výborné, já špaldovku miluju, kvůli tomu svému diabetikovi už ani jinou nepoužívám. Dělala jsem jen ze špaldovky, ale zkusím malinko i té celozrnky :yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdravé knedlíky ze špaldové mouky knedlíky ze špaldové mouky celozrnný knedlík knedlík ze špaldové mouky kynuté knedlíky ze špaldové mouky kynutý knedlík ze špaldové mouky celozrný knedlík špaldový houskový knedlík celozrnný knedlík recept recept na celozrnný knedlík celozrnne knedliky špaldový kynutý knedlík knedle ze špaldové mouky celozrne knedliky špaldové kynuté knedlíky spaldove houskove knedliky knedlíky z celozrnné mouky recept na celozrnné knedlíky knedlíky z špaldové mouky celozrnný kynutý knedlík

Suroviny: mouka špaldová hrubá, mouka celozrnná, droždí, med, olej, voda, sůl

TopRecepty.cz

Špaldovo-celozrnný knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WBJo