Nutriční hodnoty (Třešně v červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,50 g |
– cukry | 61,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
1 šálek 1 šálek (= 225 ml) dobrého sladšího červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
mascarpone | Mascarpone | |
oříškové sušenky a pod. | Sušenka |