Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešně v červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 098 kJ /
502 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,35 g
– nenasycené0,90 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,25 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy71,50 g
– cukry61,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg třešní Třešně čerstvé 500 g
1 šálek 1 šálek (= 225 ml) dobrého sladšího červeného vína Víno červené suché 250 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
šlehačka Šlehačka 35%
mascarpone Mascarpone
oříškové sušenky a pod. Sušenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.