Nutriční hodnoty (Třešně v červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,35 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 71,50 g |
| – cukry | 61,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
| 1 šálek 1 šálek (= 225 ml) dobrého sladšího červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| mascarpone | Mascarpone | |
| oříškové sušenky a pod. | Sušenka |