Nutriční hodnoty (Brokolicovo-květákové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,87 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 24,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 270 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 30,41 g |
| – cukry | 14,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-6 stroužků 3-6 stroužků česneku (já dávám hodně - místo soli) | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
| 1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |