Nutriční hodnoty (Plněné hovězí závitky mangoldem a bylinkovým pestem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 0,39 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 8,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hovězí plátky | Hovězí kýta | |
| mangoldové listy listy | Mangold | |
| sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| kapary | Kapary | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 kávové lžičky Maďarského koření - Gešík | Koření Argentina | |
| 3 3 polévkové lžíce oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | |
| 2 2 cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 140 g |
| podle potřeby hovězí vývar (měla jsem asi 350 ml) | Vývar hovězí | |
| instantní jíška na zahuštění | Jíška světlá instantní | |
| 2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 polévková lžíce lístků oregána | Oregano sušené | |
| 5 5 větších lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 1 kávová lžička otrhaného tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 kávová lžička otrhaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| podle potřeby sůl | Sůl mořská |