Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné hovězí závitky mangoldem a bylinkovým pestem.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie377 kJ /
90 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky0,39 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,80 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hovězí plátky Hovězí kýta
mangoldové listy listy Mangold
sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
olivy Olivy čerstvé zralé
kapary Kapary
sůl Sůl mořská
2 2 kávové lžičky Maďarského koření - Gešík Koření Argentina
3 3 polévkové lžíce oleje ze sušených rajčat Olej olivový
2 2 cibule nakrájené nadrobno Cibule čerstvá 140 g
podle potřeby hovězí vývar (měla jsem asi 350 ml) Vývar hovězí
instantní jíška na zahuštění Jíška světlá instantní
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
2 stroužky 2 stroužky nasekaného česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 polévková lžíce lístků oregána Oregano sušené
5 5 větších lístků bazalky Bazalka čerstvá
1 1 kávová lžička otrhaného tymiánu Tymián sušený
1 1 kávová lžička otrhaného rozmarýnu Rozmarýn sušený
podle potřeby sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.