Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vynikající polévka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 956 kJ /
468 kcal
Bílkoviny16,57 g
– z toho živočišné bílkoviny10,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,70 g
Tuky24,73 g
– nasycené15,50 g
– nenasycené8,12 g
–– mononenasycené5,33 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,49 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy41,53 g
– cukry30,00 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
300-400 g 300-400 g červené řepy Červená řepa čerstvá 350 g
150 g 150 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.