Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 290,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 288,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 42,62 g |
– nasycené | 19,44 g |
– nenasycené | 18,78 g |
–– mononenasycené | 14,50 g |
–– polynenasycené | 4,28 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,34 g |
Sacharidy | 22,91 g |
– cukry | 14,34 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa (rozkrojená na 1/2) | Kuře prso | 1050 g |
koření grilovací (záleží na vaší chuti) | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
150 g 150 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
provensálské koření (nebo trošku petrželky) | Provensálské koření | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 kostka 1 kostka drůbežího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |