Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 869 kJ /
1 642 kcal
Bílkoviny290,47 g
– z toho živočišné bílkoviny288,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky42,62 g
– nasycené19,44 g
– nenasycené18,78 g
–– mononenasycené14,50 g
–– polynenasycené4,28 g
––– omega 32,10 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 927 mg
Sodík 2,52 g
Sůl6,34 g
Sacharidy22,91 g
– cukry14,34 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa (rozkrojená na 1/2) Kuře prso 1050 g
koření grilovací (záleží na vaší chuti) Grilovací koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
150 g 150 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
provensálské koření (nebo trošku petrželky) Provensálské koření
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
olej Olej řepkový
1 kostka 1 kostka drůbežího bujonu Bujón kuřecí BIO 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.