Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 290,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 288,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 42,62 g |
| – nasycené | 19,44 g |
| – nenasycené | 18,78 g |
| –– mononenasycené | 14,50 g |
| –– polynenasycené | 4,28 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 927 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 6,34 g |
| Sacharidy | 22,91 g |
| – cukry | 14,34 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa (rozkrojená na 1/2) | Kuře prso | 1050 g |
| koření grilovací (záleží na vaší chuti) | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 150 g 150 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| provensálské koření (nebo trošku petrželky) | Provensálské koření | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |