Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí se žampionovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kousky 3 kousky horních kuřecích stehen Kuřecí stehenní řízky
koření Kuře 7 bylin od Vitany Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kostka drůbežího bujonu (rozpustit v hrnečku s horkou vodou) Bujón kuřecí BIO
kmín Kmín
trochu trochu másla Máslo kravské
voda Voda
solamyl Bramborový škrob
1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných žampionů Žampion zavařený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.