Nutriční hodnoty (Kedlubny plněné hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 105 kJ / 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 26,78 g |
| – nasycené | 16,86 g |
| – nenasycené | 8,77 g |
| –– mononenasycené | 7,72 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,86 g |
| Sacharidy | 23,78 g |
| – cukry | 19,13 g |
| ––– laktóza | 2,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 středně velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 20 g 20 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 20 g |
| 2 2 vejce (není nutné) | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |