Nutriční hodnoty (Jehněčí játra na kukuřici a fazolích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,98 g |
Tuky | 91,77 g |
– nasycené | 54,86 g |
– nenasycené | 35,66 g |
–– mononenasycené | 28,63 g |
–– polynenasycené | 7,03 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 257,10 g |
– cukry | 29,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí játra | Játra vepřová | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g fazolí | Fazole bílé | 200 g |
200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
1 1 švestková omáčka | ||
olej | Olej řepkový | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |