Nutriční hodnoty (Jehněčí játra na kukuřici a fazolích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,98 g |
| Tuky | 91,77 g |
| – nasycené | 54,86 g |
| – nenasycené | 35,66 g |
| –– mononenasycené | 28,63 g |
| –– polynenasycené | 7,03 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 47,80 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 816 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 257,10 g |
| – cukry | 29,00 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí játra | Játra vepřová | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g fazolí | Fazole bílé | 200 g |
| 200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 1 1 švestková omáčka | ||
| olej | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |