Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí játra na kukuřici a fazolích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie9 204 kJ /
2 200 kcal
Bílkoviny63,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,98 g
Tuky91,77 g
– nasycené54,86 g
– nenasycené35,66 g
–– mononenasycené28,63 g
–– polynenasycené7,03 g
––– omega 30,50 g
Vláknina47,80 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 816 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy257,10 g
– cukry29,00 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí játra Játra vepřová
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g fazolí Fazole bílé 200 g
200 g 200 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 200 g
1 1 švestková omáčka
olej Olej řepkový
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.