Nutriční hodnoty (Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 627 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 44,27 g |
| – nasycené | 26,94 g |
| – nenasycené | 15,15 g |
| –– mononenasycené | 12,97 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězích plátků (roštěnky nebo váleček) | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| 2 2 lžíce naložených brusinek + 4 lžičky brusinek k servírování | Brusinky zavařené | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g Hermelínu | Hermelín | 150 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |