Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 627 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny151,78 g
– z toho živočišné bílkoviny148,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky44,27 g
– nasycené26,94 g
– nenasycené15,15 g
–– mononenasycené12,97 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,47 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,95 g
Sůl5,00 g
Sacharidy23,90 g
– cukry7,20 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězích plátků (roštěnky nebo váleček) Hovězí kýta 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
2 2 lžíce naložených brusinek + 4 lžičky brusinek k servírování Brusinky zavařené
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
150 g 150 g Hermelínu Hermelín 150 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.