Nutriční hodnoty (Filety na česneku, cibuli a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 789 kJ / 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,62 g |
| Tuky | 44,36 g |
| – nasycené | 22,17 g |
| – nenasycené | 21,21 g |
| –– mononenasycené | 17,39 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 16,24 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,67 g |
| – cukry | 10,59 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 rybí filety vykostěné | Treska filet | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 1,5 dcl 1,5 dcl bílého vína (či růžového) | Víno bílé suché | 150 ml |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |