Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v meruňkovicovém sosu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 606 kJ /
5 403 kcal
Bílkoviny482,10 g
– z toho živočišné bílkoviny466,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,32 g
Tuky119,71 g
– nasycené47,07 g
– nenasycené53,28 g
–– mononenasycené43,57 g
–– polynenasycené9,70 g
––– omega 30,84 g
Vláknina37,71 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,81 g
Sůl6,00 g
Sacharidy231,23 g
– cukry205,39 g
––– laktóza0,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kyselá jablka Jablko čerstvé 300 g
200 g 200 g sušených meruněk Dužina meruňky sušená 200 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
0,5 l 0,5 l meruňkovice Vodka 500 ml
2 kg 2 kg vepřové kýty Vepřová kýta 2000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce řepného sirupu Sirup rýžový
250 ml 250 ml jablečného moštu Šťáva z jablka 250 ml
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.