Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v meruňkovicovém sosu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 606 kJ / 5 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 466,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,32 g |
Tuky | 119,71 g |
– nasycené | 47,07 g |
– nenasycené | 53,28 g |
–– mononenasycené | 43,57 g |
–– polynenasycené | 9,70 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 37,71 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 231,23 g |
– cukry | 205,39 g |
––– laktóza | 0,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kyselá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
200 g 200 g sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | 200 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
0,5 l 0,5 l meruňkovice | Vodka | 500 ml |
2 kg 2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 2000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce řepného sirupu | Sirup rýžový | |
250 ml 250 ml jablečného moštu | Šťáva z jablka | 250 ml |
1 l 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |