Nutriční hodnoty (Mladá jarní cibulka s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 051 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 16,85 g |
– nasycené | 10,69 g |
– nenasycené | 5,87 g |
–– mononenasycené | 5,26 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 21,16 g |
– cukry | 1,66 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
8-12 8-12 jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy |