Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mladá jarní cibulka s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 051 kJ /
251 kcal
Bílkoviny3,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky16,85 g
– nasycené10,69 g
– nenasycené5,87 g
–– mononenasycené5,26 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,06 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy21,16 g
– cukry1,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
0,5 l 0,5 l vývaru Vývar masový 500 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
8-12 8-12 jader vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.