Nutriční hodnoty (Krůtí po zahradnicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 646 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 62,34 g |
| – nasycené | 13,19 g |
| – nenasycené | 47,46 g |
| –– mononenasycené | 27,49 g |
| –– polynenasycené | 19,96 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 18,33 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 593 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 29,13 g |
| – cukry | 21,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtího stehna (vykostěného) | Krůta stehno s kůží | 500 g |
| 2 2 cibule (nakrájené nadrobno)) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 mrkev (nastrouhaná na hrubší nudličky | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/4 1/4 menšího celeru (nastrouhaného na hrubší nudličky) | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1/2 1/2 žluté papriky (nakrájené na proužky) | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 červené papriky (nakrájené na proužky) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 2 hrsti 2 hrsti hrášku (čerstvě otrhaného) | Hrášek zelený | |
| 1 hrst 1 hrst cibulové natě (nakrájené na proužky) | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 KL 2 KL koření tajemná Bombay | Koření pěti vůní | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| podle potřeby drůbeží vývar | Vývar kuřecí |