Nutriční hodnoty (Kuře po vracovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 22 903 kJ / 5 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 320,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 294,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,29 g |
Tuky | 401,89 g |
– nasycené | 172,26 g |
– nenasycené | 210,70 g |
–– mononenasycené | 160,28 g |
–– polynenasycené | 50,42 g |
––– omega 3 | 4,26 g |
Vláknina | 37,36 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 109,05 g |
– cukry | 56,52 g |
––– laktóza | 12,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,6 kg 2,6 kg větší kuře | Kuře | 2599.9999046325684 g |
15 dkg 15 dkg másla | Máslo kravské | 150 g |
0,5 l 0,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
20 dkg 20 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
20 dkg 20 dkg kedluben | Kedluben čerstvý | 200 g |
20 dkg 20 dkg pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
20 dkg 20 dkg zeleného hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
3 dl 3 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |