Nutriční hodnoty (Kuře po vracovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 22 903 kJ / 5 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 320,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 294,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,29 g |
| Tuky | 401,89 g |
| – nasycené | 172,26 g |
| – nenasycené | 210,70 g |
| –– mononenasycené | 160,28 g |
| –– polynenasycené | 50,42 g |
| ––– omega 3 | 4,26 g |
| Vláknina | 37,36 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 109,05 g |
| – cukry | 56,52 g |
| ––– laktóza | 12,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,6 kg 2,6 kg větší kuře | Kuře | 2599.9999046325684 g |
| 15 dkg 15 dkg másla | Máslo kravské | 150 g |
| 0,5 l 0,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 20 dkg 20 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg kedluben | Kedluben čerstvý | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg zeleného hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 3 dl 3 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |