Nutriční hodnoty (Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,68 g |
Tuky | 27,39 g |
– nasycené | 4,48 g |
– nenasycené | 20,10 g |
–– mononenasycené | 16,57 g |
–– polynenasycené | 3,53 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 216,04 g |
– cukry | 15,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celozrnných špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
150-200 g 150-200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 175 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
bylinky - hrst čerstvé bazalky, rozmarýn, trocha saturejky nebo tymianu | Saturejka sušená | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu pepře | Pepř černý |