Nutriční hodnoty (Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,68 g |
| Tuky | 27,39 g |
| – nasycené | 4,48 g |
| – nenasycené | 20,10 g |
| –– mononenasycené | 16,57 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 21,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 216,04 g |
| – cukry | 15,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g celozrnných špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 150-200 g 150-200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 175 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| bylinky - hrst čerstvé bazalky, rozmarýn, trocha saturejky nebo tymianu | Saturejka sušená | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu pepře | Pepř černý |