Nutriční hodnoty (Bramborove rezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 123 kJ / 2 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,27 g |
Tuky | 95,83 g |
– nasycené | 12,37 g |
– nenasycené | 64,27 g |
–– mononenasycené | 16,26 g |
–– polynenasycené | 48,01 g |
––– omega 3 | 7,63 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 265,70 g |
– cukry | 199,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vařených pasírovaných brambor | Brambor zimní | 200 g |
30 g 30 g jemné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 30 g |
200 g 200 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g mletych ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
ovoce (třešně, meruňky, ...) | Jahody čerstvé |