Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborove rezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 123 kJ /
2 180 kcal
Bílkoviny57,99 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,27 g
Tuky95,83 g
– nasycené12,37 g
– nenasycené64,27 g
–– mononenasycené16,26 g
–– polynenasycené48,01 g
––– omega 37,63 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 415 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy265,70 g
– cukry199,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vařených pasírovaných brambor Brambor zimní 200 g
30 g 30 g jemné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 30 g
200 g 200 g hnědého cukru Cukr třtinový 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g mletych ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
lžíce lžíce olivového oleje Olej olivový
špetka špetka soli Sůl mořská
ovoce (třešně, meruňky, ...) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.