Nutriční hodnoty (Bramborove rezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 123 kJ / 2 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,27 g |
| Tuky | 95,83 g |
| – nasycené | 12,37 g |
| – nenasycené | 64,27 g |
| –– mononenasycené | 16,26 g |
| –– polynenasycené | 48,01 g |
| ––– omega 3 | 7,63 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 415 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 265,70 g |
| – cukry | 199,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařených pasírovaných brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 30 g 30 g jemné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 30 g |
| 200 g 200 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 200 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g mletych ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| ovoce (třešně, meruňky, ...) | Jahody čerstvé |