Nutriční hodnoty (Hlíva na grilu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 052 kJ / 2 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,21 g |
| Tuky | 238,50 g |
| – nasycené | 33,40 g |
| – nenasycené | 205,10 g |
| –– mononenasycené | 177,50 g |
| –– polynenasycené | 27,60 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,48 g |
| – cukry | 4,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 500 g |
| 250 ml 250 ml olivového oleje | Olej olivový | 250 ml |
| 75 ml 75 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 75 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |