Nutriční hodnoty (Kančí guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 0,35 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,70 g |
– cukry | 8,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 000 g kančí plec(může být i kýta,myslím tím maso z divočáka) | Vepřová kýta | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 polévková lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1,5 1,5 malé lžičky mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | |
1 1 velká lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
2 2 kávové lžičky česnekové pasty | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda na zahuštění (záklechtka mám-li jíšku, použiju jíšku) | Voda | |
1 - 2 1 - 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
půl půl červené papriky čerstvé | Paprika červená čerstvá | |