Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí guláš II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie266 kJ /
64 kcal
Bílkoviny1,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,79 g
Tuky0,35 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,16 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,70 g
– cukry8,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 000 g kančí plec(může být i kýta,myslím tím maso z divočáka) Vepřová kýta
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 polévková lžíce sádla Sádlo vepřové
1,5 1,5 malé lžičky mleté papriky sladké Paprika červená sušená
1 1 velká lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
2 2 kávové lžičky česnekové pasty Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
voda na zahuštění (záklechtka mám-li jíšku, použiju jíšku) Voda
1 - 2 1 - 2 rajčata Rajče červené čerstvé 90 g
půl půl červené papriky čerstvé Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.