Nutriční hodnoty (Kančí guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 266 kJ / 64 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,79 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,79 g | 
| Tuky | 0,35 g | 
| – nasycené | 0,08 g | 
| – nenasycené | 0,16 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 5,64 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 12 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 11,70 g | 
| – cukry | 8,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 000 g kančí plec(může být i kýta,myslím tím maso z divočáka) | Vepřová kýta | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 polévková lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 1,5 1,5 malé lžičky mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | |
| 1 1 velká lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 2 kávové lžičky česnekové pasty | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda na zahuštění (záklechtka mám-li jíšku, použiju jíšku) | Voda | |
| 1 - 2 1 - 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g | 
| půl půl červené papriky čerstvé | Paprika červená čerstvá | |
 
	