Nutriční hodnoty (Imambald)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 585 kJ / 2 052 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
| Tuky | 192,48 g |
| – nasycené | 26,57 g |
| – nenasycené | 165,66 g |
| –– mononenasycené | 142,87 g |
| –– polynenasycené | 22,79 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 25,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,80 g |
| – cukry | 47,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg lilku | Lilek čerstvý | 1000 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 dcl 2 dcl olivového oleje | Olej olivový | 200 ml |
| paličku paličku česneku | Česnek čerstvý | |
| špetku špetku pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |