Nutriční hodnoty (Splašená buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 591 kJ / 4 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,40 g |
| Tuky | 135,87 g |
| – nasycené | 42,10 g |
| – nenasycené | 82,95 g |
| –– mononenasycené | 61,93 g |
| –– polynenasycené | 21,02 g |
| ––– omega 3 | 5,37 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 677 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 653,70 g |
| – cukry | 284,50 g |
| ––– laktóza | 0,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek kefíru | Kefír | 250 ml |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku rozpuštěného a zchladlého másla | Máslo kravské | 62.5 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 400 g 400 g drobného ovoce (ostružiny a angrešt) | Jahody čerstvé | 400 g |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| dětská krupička na vysypání | Krupice pšeničná jemná |