Nutriční hodnoty (Melounovo-fíkové čatní s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
| Tuky | 4,88 g |
| – nasycené | 1,23 g |
| – nenasycené | 2,17 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 32,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 164,60 g |
| – cukry | 150,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 meloun Kantalupe | Meloun cukrový čerstvý | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 6 letních jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1/2 balení 1/2 balení sušených fíků | Fíky sušené | |
| 5 lžic 5 lžic třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
| 1 1 paprika kozí roh | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |