Trhané maso - vepřové

Suroviny

Maso:
1,5 kg vepřové plece
Marináda:
2 cibule
5 stroužků česneku
1 lžíce rýžového octa
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesteru
1 lžička mletého pepře
2 lžičky soli
3 lžičky uzené papriky
1/2 lžičky ďábelského koření
1/4 hrnku oleje

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme do mističky. Přidáme prolisovaný česnek (může být i nakrájený) a všechny ostatní ingredience na marinádu a vše smícháme.

  2. Marinádou potřeme maso ze všech stran a necháme v lednici do druhého dne.

  3. Maso pečeme na cca 160 stupňů 5 hodin, poté ho natrháme dvěma vidličkami a podáváme dle chuti s kaší, hamburgerovou bulkou, bramborami, pečivem, zeleninou... Přidáme například i BBQ omáčku, která je k trhanému masu výborná.

Komentáře k receptu Trhané maso - vepřové

K receptu nejsou žádné komentáře.