Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky a kuřecí na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 386 kJ /
570 kcal
Bílkoviny20,28 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,28 g
Tuky30,57 g
– nasycené18,37 g
– nenasycené10,61 g
–– mononenasycené8,68 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,25 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy39,30 g
– cukry36,20 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých zelených fazolek nebo mražených Fazolky čerstvé 500 g
2 2 kuřecí řízky ( prsní nebo stehenní) Kuře prso
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL červené sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
250 ml 250 ml sladké smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.