Nutriční hodnoty (Špagety se zelenými fazolkami, slaninou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 993 kJ / 3 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,72 g |
Tuky | 182,70 g |
– nasycené | 80,07 g |
– nenasycené | 90,85 g |
–– mononenasycené | 76,81 g |
–– polynenasycené | 14,04 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 44,13 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 318,79 g |
– cukry | 29,98 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g špaget | Špagety pšeničné | 450 g |
sůl | Sůl mořská | |
400 g 400 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
150 g 150 g slaniny (nebo parmské šunky) | Špek | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 velká rajčata (nakrájená na plátky) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hrst lístků lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
50 g 50 g strouhaného Parmezánu | Parmezán | 50 g |