Nutriční hodnoty (Dušená zelenina s novými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 470 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
| Tuky | 0,87 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,54 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,80 g |
| – cukry | 15,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| konzervovaná rajčata | Rajče červené sterilované | |
| čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| nové brambory | Brambor raný | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |