

Chléb bílý kmínový
Suroviny
- 300 ml vody
- 2 lžičky cukru
- 2 lžičky soli
- 1 lžíce kmínu
- 250 g hladké mouky
- 250 g chlebové žitné mouky
- 1 lžička sušeného droždí
Postup přípravy receptu
Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme mouku, kmín, sůl, cukr, zasypeme droždím a pekárnu nastavíme na program základní, stupeň opečení tmavý.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Chléb bílý kmínový
-
Pekárnu jsem dostala k vánocům. Tohle byl první recept, který jsem v ní zkoušela. Chléb byl pochválen.
-
Tak jsem si byla dneska pro pekárnu a tenhle chlebík dělám jako první, snad se povede
-
Pekárnu mám teprve od středy, ale tento chleba jsem už pekla 2x a vždy se povedl. Je velmi dobrý.
-
Chleba se mi nejlépe krájí na elektrickém kráječi.
-
no...musel by byt v prvom rade funkcny...niet nic horsieho ako nefunkcny chat
-
vybusna, teraz mi tu chýba chat
-
tejaja....do kelu...spravne pises...polohrubu miesto hladkej
-
Já mám na krájení takový pilkový nůž a s ním se krájí dobře. Nic se nedrobilo a byla křupavá kůrka
-
vybusna, ja som radila používať pri pečení chleba s celozrnnou alebo grahamovou múkou polohrubú múku, nie hladkú
-
a ako sa kraja?....tejaja raz radila ze ked sa dava hladka muka miesto polohr. tak sa tak nedrobi....
-
Moc dobrý chlebík, dala jsem část kmínu celého a část drceného. Na mé fotce vypadá propadle, ale není, špatně jsem urovnala těsto před posledním kynutím. Je