Chléb bílý kmínový

pelda Kuchařka:

Domácí pekárna 11 názorů

55

Suroviny

300 ml vody
2 lžičky cukru
2 lžičky soli
1 lžíce kmínu
250 g hladké mouky
250 g chlebové žitné mouky
1 lžička sušeného droždí
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme mouku, kmín, sůl, cukr, zasypeme droždím a pekárnu nastavíme na program základní, stupeň opečení tmavý.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Chléb bílý kmínový

  • Lenika Lenika

    Pekárnu jsem dostala k vánocům. Tohle byl první recept, který jsem v ní zkoušela. Chléb byl pochválen.:-)

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Tak jsem si byla dneska pro pekárnu a tenhle chlebík dělám jako první, snad se povede ;-)

    Odpovědět

  • Marie J. Marie J.

    Pekárnu mám teprve od středy, ale tento chleba jsem už pekla 2x a vždy se povedl. Je velmi dobrý.

    Odpovědět

  • lenka-m lenka-m

    Chleba se mi nejlépe krájí na elektrickém kráječi.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no...musel by byt v prvom rade funkcny...niet nic horsieho ako nefunkcny chat;-)

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    vybusna, teraz mi tu chýba chat:-//

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tejaja....do kelu...spravne pises...polohrubu miesto hladkej

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Já mám na krájení takový pilkový nůž a s ním se krájí dobře. Nic se nedrobilo a byla křupavá kůrka :-p

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    vybusna, ja som radila používať pri pečení chleba s celozrnnou alebo grahamovou múkou polohrubú múku, nie hladkú ;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    a ako sa kraja?....tejaja raz radila ze ked sa dava hladka muka miesto polohr. tak sa tak nedrobi....

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Moc dobrý chlebík, dala jsem část kmínu celého a část drceného. Na mé fotce vypadá propadle, ale není, špatně jsem urovnala těsto před posledním kynutím. Je :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo