Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dia jablečník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 317 kJ /
3 900 kcal
Bílkoviny98,10 g
– z toho živočišné bílkoviny29,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,00 g
Tuky186,03 g
– nasycené46,26 g
– nenasycené128,10 g
–– mononenasycené84,96 g
–– polynenasycené43,14 g
––– omega 33,19 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 700 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy449,31 g
– cukry34,41 g
––– laktóza4,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 g 100 g sladidla Clara E951 - Aspartam
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
citronová kůra dle chuti Citronová kúra čerstvá
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.