Nutriční hodnoty (Dia jablečník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 317 kJ / 3 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 186,03 g |
– nasycené | 46,26 g |
– nenasycené | 128,10 g |
–– mononenasycené | 84,96 g |
–– polynenasycené | 43,14 g |
––– omega 3 | 3,19 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 449,31 g |
– cukry | 34,41 g |
––– laktóza | 4,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
100 g 100 g sladidla Clara | E951 - Aspartam | |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
citronová kůra dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
skořice | Skořice ceylonská |