Nutriční hodnoty (Salát z čerstvých kozích rohů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 549 kJ / 1 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 90,50 g |
| – nasycené | 22,13 g |
| – nenasycené | 65,15 g |
| –– mononenasycené | 47,85 g |
| –– polynenasycené | 17,30 g |
| ––– omega 3 | 5,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 ks 6-8 ks právě sklizených kozích rohů (dle velikosti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 200 g 200 g Eidamu(30%) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 3 ks 3 ks malé cibulky sečky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst zelených oliv (použitl jsem s bylinkami) | Olivy čerstvé nezralé | |
| 3 PL 3 PL kvalitního řepkového oleje (když chcete tak olivového nesmradlavého) | Olej řepkový | 60 ml |
| 2-3 ČL 2-3 ČL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 25 ml |
| sůl (bylinková) | Sůl mořská |