Nutriční hodnoty (Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 724 kJ / 1 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
| Tuky | 28,85 g |
| – nasycené | 4,30 g |
| – nenasycené | 23,55 g |
| –– mononenasycené | 18,28 g |
| –– polynenasycené | 5,27 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 182,95 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 10 g 10 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce hrubé mořské soli | Sůl mořská | 7.5 g |
| 25 ml 25 ml olivového oleje | Olej olivový | 25 ml |