Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový chléb s maniokovou moukou a lněným semínkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 616 kJ /
2 298 kcal
Bílkoviny63,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,63 g
Tuky49,38 g
– nasycené6,25 g
– nenasycené39,75 g
–– mononenasycené21,91 g
–– polynenasycené17,85 g
––– omega 39,70 g
Vláknina44,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,06 g
Sacharidy377,42 g
– cukry23,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 ml 450 ml vlažné vody Voda 450 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
75 g 75 g maniokové škrobové mouky Mouka pšeničná hladká 75 g
125 g 125 g bezlepkové mouky Jizerka Mouka pohanková 125 g
250 g 250 g bezlepkové mouky Marks and Spencer Mouka pohanková 250 g
2 lžíce 2 lžíce instantní bramborové kaše Kaše bramborová instantní
2 lžíce 2 lžíce mletého lněného semínka Lněná semínka 30 g
2 lžíce 2 lžíce celého lněného semínka Lněná semínka 30 g
1 lžička 1 lžička chlebového koření Kmín mletý 5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.