Nutriční hodnoty (Losos s koprovým přelivem a restovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 689 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,08 g |
| Tuky | 0,62 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 13,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
| – cukry | 9,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce lososa i s kůží | Losos filet s kůží | |
| 1 1 smetana ke šlehání (mléko) | Smetana kravská sladká 30% | |
| pár snítek snítek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 4 kapky 4 kapky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 malý stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 špetky 2 špetky oregana | Oregano sušené | |
| chilli omáčka (dle chuti) | Chilli omáčka |