Nutriční hodnoty (Kečup 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 874 kJ / 1 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,96 g |
| Tuky | 5,04 g |
| – nasycené | 0,94 g |
| – nenasycené | 2,60 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 53,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,77 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 355,70 g |
| – cukry | 321,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 300-400 g 300-400 g cibule | Cibule čerstvá | 350 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 2 g |
| 1 1 feferonka (nebo trochu chilli, nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| 150 ml 150 ml octu | Ocet lihový | 150 ml |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |