Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kečup 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 874 kJ /
1 643 kcal
Bílkoviny22,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,96 g
Tuky5,04 g
– nasycené0,94 g
– nenasycené2,60 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina53,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,77 g
Sůl24,00 g
Sacharidy355,70 g
– cukry321,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
300-400 g 300-400 g cibule Cibule čerstvá 350 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
5 5 hřebíčků Hřebíček
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice Skořice ceylonská 2 g
1 1 feferonka (nebo trochu chilli, nemusí být) Chilli paprička čerstvá
150 ml 150 ml octu Ocet lihový 150 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.