Nutriční hodnoty (Králík na víně a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 931 kJ / 2 852 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,37 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,37 g | 
| Tuky | 268,89 g | 
| – nasycené | 89,20 g | 
| – nenasycené | 173,40 g | 
| –– mononenasycené | 135,04 g | 
| –– polynenasycené | 38,36 g | 
| ––– omega 3 | 8,40 g | 
| Vláknina | 28,70 g | 
| Cholesterol | 140 mg | 
| Sodík | 3,24 g | 
| Sůl | 8,00 g | 
| Sacharidy | 62,15 g | 
| – cukry | 10,10 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g | 
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g | 
| 2 paličky 2 paličky česneku (cca 20 stroužků) | Česnek čerstvý | 160 g | 
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml | 
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml | 
| 1-2 1-2 polévkové lžíce koření tatranská směs | Kořenící směs sypká | |
| ( 2 pl 2 pl kečupu) |