Nutriční hodnoty (Klobásová kolečka k vínku nebo pivku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 601 kJ / 3 012 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,25 g |
| Tuky | 186,56 g |
| – nasycené | 54,92 g |
| – nenasycené | 124,30 g |
| –– mononenasycené | 84,50 g |
| –– polynenasycené | 39,80 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 331 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 3,12 g |
| Sacharidy | 273,40 g |
| – cukry | 25,10 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 g 250 g tuku (Stella atp.) | Margarín | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2-3 2-3 klobásy | Klobása | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| celý kmín (nebo jiné oblíbené koření) | Kmín | |
| tvrdý strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| hladká mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |