Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory s tvarohem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 27,02 g |
| – nasycené | 10,64 g |
| – nenasycené | 10,25 g |
| –– mononenasycené | 8,60 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 558 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 75,20 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 stejně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| červený pepř celý | Pepř černý | |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 5 větviček 5 větviček oregana | Oregano sušené | |
| 5 větviček 5 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |