Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory s tvarohem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 27,02 g |
– nasycené | 10,64 g |
– nenasycené | 10,25 g |
–– mononenasycené | 8,60 g |
–– polynenasycené | 1,65 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 75,20 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 stejně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
červený pepř celý | Pepř černý | |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
5 větviček 5 větviček oregana | Oregano sušené | |
5 větviček 5 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |