Nutriční hodnoty (Jablkový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 349 kJ / 2 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,70 g |
Tuky | 160,08 g |
– nasycené | 91,83 g |
– nenasycené | 58,61 g |
–– mononenasycené | 50,46 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 314,38 g |
– cukry | 175,28 g |
––– laktóza | 1,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
90-100 g 90-100 g cukru krystal (podle toho, jak jsou sladká jablka) | Cukr bílý | 95 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 5 větších jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
150-170 g 150-170 g másla | Máslo kravské | 160 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
lžíce lžíce rumu | Rum |