Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 349 kJ /
2 951 kcal
Bílkoviny50,86 g
– z toho živočišné bílkoviny27,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,70 g
Tuky160,08 g
– nasycené91,83 g
– nenasycené58,61 g
–– mononenasycené50,46 g
–– polynenasycené8,15 g
––– omega 30,94 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 448 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy314,38 g
– cukry175,28 g
––– laktóza1,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
90-100 g 90-100 g cukru krystal (podle toho, jak jsou sladká jablka) Cukr bílý 95 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
150-170 g 150-170 g másla Máslo kravské 160 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
lžíce lžíce rumu Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.